Ide Ide

Ingatlan

Base Petchaburi-Thonglor

A The Base Petchaburi-Thonglor Thaiföldön Bangkokban Bang Kapi kerületében a Petchaburi úton található. A 36 emelet magas épület várhatóan 2022-ben kerül átadásra. Az épületben elérhető ingatlanokról a FazWaz oldalán találhatóak további részletek. Az ingatlan közvetlenül a főút mellett fekszik, ahonnan a város minden útvonala közvetlenül érhető el, az eklektikus Thonglor út 400 méterre található.

A projekt fejlesztője Thaiföld egyik vezető ingatlanfejlesztéssel foglalkozó társasága a Sansiri PCL.

A társasház összesen 496 lakóegységből áll, az apartmanok 1-2 hálószobával, és 1-2 fürdőszobával rendelkeznek.

Az épület létesítményei a modern életmód elvárásainak megfelelően lettek kialakítva. Az épület tetején lévő közösségi kert a pihenést biztosítja, de a város panorámájában való gyönyörködést is lehetővé teszi. A felnőtt úszómedence mellett a gyermekek részére külön gyermek úszómedence áll rendelkezésre, amely az épület 6. emeletén található. A közösségi élet biztosítására külön helyiség áll rendelkezésre, felszerelt edzőterem, klubház is található. A rezidencia 36. szintjén Sky társalgó,  Sky bár, étterem és színház érhető el. A társasház létesítményei közé tartozik a parkolón kívül, biztonsági szempontból a 24 órás biztonsági szolgálat és a kamera rendszer.

A rezidencia tökéletes helyen, a város egyik legdivatosabb utcájában található, amely telis tele van divatos üzletekkel, luxus butikokkal, emellett világszínvonalú konyhával rendelkező éttermek várják a látogatókat.

A közlekedés az apartmantól egyszerű, a Thonglor BTS megálló és a Phromphong BTS könnyedén érhető el, és a Phetcfaburi MRT megállója, a Makkasan Airport Link megálló autóval gyorsan megközelíthető. A Thonglor hajóállomáson komphajókkal is lehetőség van a közlekedésre a Saen Saep-csatorna mentén.