Ide Ide

monopoly
Szabadidő

Itt könnyen követheted a 2022-es társasjáték megjelenéseket

Valódi társasjáték imádóknak szinte kötelező képben lenniük a legújabb társasjáték megjelenésekkel. Ha Te is attól tartasz, hogy lemaradsz valamiről, ez a cikk Neked szól!

Társasjáték megjelenések követése egyszerűen

Egyre több és több társasjáték tűnik fel a piacon, így nem könnyű lépést tartani a változásokkal. Az internetnek hála azonban folyamatosan tájékozódhatsz a legújabb fejleményekről. A www.gemklub.hu weboldalon egy helyen megnézheted, hogy milyen új társasjáték megjelenésekre számíthatsz 2022-ben.

Az oldalon különböző státuszok alapján sorakoznak a legfrissebb társasjátékok. Így találkozhatsz olyanokkal, amelyek már a kínálat részét képezik és megvásárolhatóak, olyanokkal, amelyek épp hazánk felé tartanak és utaznak, ahogy olyanokkal is, amelyek még csak gyártás alatt állnak vagy épp, hogy csak bejelentésre kerültek az országban. A játékok nevei mellett a várható érkezés dátuma is feltüntetésre került, így az elsők között csaphatsz le rá, miután kikerült a (virtuális) polcra.

Ezek az év legizgalmasabbnak ígérkező társasjátékai

Az After the Empire egy középkorban játszódó stratégiai társasjáték, amelyben a cél saját kastélyod megvédése a hódítók elől. Ezt a felhalmozott nyersanyagok felhasználásával, a munkások és a haderő helyes elosztásával érheted el. A Bűnügyi Krónikák 2400 a nyomozás kedvelőinek okoz majd örömet, keretében ugyanis cyber-ügynökként vetheted bele magad a bűnügyekbe Párizs utcáin.

A 7 csoda egy klasszikus stratégiai játék, amelyben termelni, kereskedni és építkezni lehet, de ami igazán megfűszerezi 2022 egyik legújabb társasjátékát, az az, hogy meg is sarcolhatod az ellenséget, ráadásul a viták a harci megoldások mellett diplomáciai úton is rendezhetőek. A 7 csoda összetettségének hála új szintre emeli a csapatjáték élményét.

A tréfás nevű Süti, sapi, taco, pizza, ajcsi egy igazi partijáték, amely garantáltan felfokozza a hangulatot. Az újdonság az igen kedvelt Cica, pizza, taco, gida, sajt kistestvére és nem kevésbé szórakoztató, mint az előző változat. Amellett, hogy garantáltan nevetésre sarkall, a memóriádat is megdolgoztatja.

Te is imádod a lámákat? Ha még a kukoricával és a tetriszttel kapcsolatban is hasonlóan érzel, a Llamaland nevű stratégiai társasjátékot imádni fogod. Termelésre, építkezésre, tájtelepítésre is lehetőséged van a lámák tartása, cseréje mellett.

A Summoner Wars egy fantasy játék, amelyet két fő játszhat. A cél az, hogy elpusztítsd az ellenség idézőjét, elérve ezzel azt, hogy ne tudjon újabb és újabb egységeket előhívni a pakliból. A játék hasonló egy online játékhoz, csak offline játszhatod, a képzelet világa azonban kiemelkedő szerepet kap.

Már most rengeteg játék érkezése jelezhető elő 2022-ben és még továbbiakra is számíthatsz. Ha Te is izgatottan várod a legnagyobb újdonságokat, kövesd figyelemmel a fentiekben említett weboldal közléseit!