Ide Ide

keresőoptimalizálás
Üzlet

Keresőoptimalizálás lépésről lépésre

Sokat beszéltem már a linkek és a tartalom szerepéről, de fontos a minőségi kereső optimalizált weboldal is. Engedd meg kedves olvasó, hogy röviden felvázoljam milyen lépéseket kell megtenned ha a keresőoptimalizálás francia nyelven zajlik.

 

  1. Kulcsszó struktúra : A keresőoptimalizálás előtt szedd össze a kulcsszavakat és rendezd őket piramis struktúrába. Relevancia alapján dolgozd ki a felső szintű kulcsszavakat és bontsd ki szintről szintre lefelé.
  2. Keresőoptimalizálás : Először a rendszered optimalizáld! Legyen gyors, kis méretű és feleljen meg a keresőbarát weboldalak előírásainak (Szép url, ALT elemek…).
  3. Tartalom optimalizálás : Írd meg a tartalmakat és kezdd el felszabdalni H2 és H3 alcímekkel. Ahol hosszú a szöveg ott használj pontos és számos felsorolásokat a szkennelhetőség kedvéért.
  4. Link optimalizálás : A bejövő linkek építése előtt osztályozd a tartalmaid és építs belső linkeket is a megfelelő és releváns kulcsszavakkal.

Ahogy látod nem egyszerű és ha igazán profi keresőoptimalizálás a téma, akkor 2 kezemen megtudom számolni mennyi olyan cég / tanácsadó van aki mindenre odafigyel.