|
IDE-IDE állunk - - az Internetes e-DEmokrácia pártjára...
|
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Saját néven fórumozni... |
| ... jó ötlet, az ember vállalja csak, amiket IDE leír! |
|
90% |
[ 9 ] |
| ... baromság, nem véletlen, hogy a mo.hun is csak pár mazohista lézeng. |
|
0% |
[ 0 ] |
| ((ha nem találsz magadnak való választ - javasolj, és kitesszük IDE)) |
|
10% |
[ 1 ] |
|
| Összes szavazat : 10 |
|
| Szerző |
Üzenet |
Bognár Attila ( házigazda )

Csatlakozott: 2007.06.03. Vasárnap 3:01 Hozzászólások: 971 Tartózkodási hely: Gyöngyös
|
Elküldve: 07. 7. 24. Kedd. 11:29 Hozzászólás témája: Saját néven fórumozni... |
|
|
KEDVES IDE BETÉRŐ OLVASÓNK!
A http://magyarorszag.hu/kapcsolat/forum/-on már a 2003. februári nyitása óta mindenki saját néven fórumozik... Utánuk ITT mi is "csak" így, Saját Néven fogadjuk a személyek fórumozási szándékát.
Ugyancsak az ottani módozathoz hasonlóan lehet "Szervezet Nevével" is regisztráltatni, amennyiben annak vezetője (vagy nyilatkozni jogosult képviselője) a szervezete hivatalos álláspontját kívánja beírni IDE.
Ehhez az admin@ide-ide.hu címre írt e-mailben kell hitelt érdemlően igazolni a név "saját"-ságát. (pl.: mo.hu-s tagsággal, iwiw-es tagsággal vagy egy "régi" - tehát már hasonlóan igazolt - fórumozónk ajánlásával)
- ezután ad belépési lehetőséget az egyik adminisztrátorunk. - azzal, hogy ő REGISZTRÁLJA az illetőt, és erről értesíti.
Ha a fórumozni akaró személy neve már "foglalt", akkor a neve mellé általa választott tetszőleges jellel (számok, betűk, szó) különböztetheti meg magát az előbbitől.
Jó fórumozást kívánunk! -
* * * * *
Aki mégis - a külvilág számára - névtelenül ("rangrejtve") szeretne résztvenni közös munkánkban, annak ajánlom a Szólóink Fórumá-t, amelybe már egy 1000 Ft támogatás átutalásáért kaphatnak egy kódszámos regisztrációt, az átutalás közleményében megadott e-mail címükre (- az általunk ismert valódi nevüket pedig MI nem adjuk ki).
+ ők a beleSZÓLÓk a rendszerünk részletes szabályait kimunkáló e-vitáinkba, és ők szavazhatnak majd az érvényes változat(ok) elfogadásáról is!
/>>> ehhez a részletekért katt IDE: http://ide-ide.hu/tamogatok.html#t01 / _________________ :
Mentem már , mentem már , megérkeztem végre.   
A hozzászólás legutóbb Bognár Attila által 09. 1. 13. Kedd. 2:07-kor lett szerkesztve, összesen 19 alkalommal. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

Csatlakozott: 2007.06.03. Vasárnap 3:01 Hozzászólások: 971 Tartózkodási hely: Gyöngyös
|
Elküldve: 07. 7. 31. Kedd. 2:22 Hozzászólás témája: Re: Saját néven fórumozni... |
|
|
Csak érdeklődöm, hogy ezt a "Saját néven fórumozni..." törekvést
akkor most részedről feladtad?
Mert távol álljon tőlem (távolabb mint Makó Jeruzsálemtől) hogy megbántsam "Layka" fedőnevű szaktársunkat, de - minden tiszteletem mellett - úgy vélem, hogy ez PONT nem egy olyan szabály, amelyet egy (majd ennek nyomán több ) kivétel erősíthetne.
Tehát vagy a neve változik (amely "mellesleg" ott árválkodik a Taglistában! vagy a szabályt dobjuk ki... (annak ellenére, hogy 2:0 arányban vezet ) _________________ :
Mentem már , mentem már , megérkeztem végre.   
A hozzászólás legutóbb Bognár Attila által 08. 9. 30. Kedd. 15:06-kor lett szerkesztve, összesen 1 alkalommal. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Dr. Kun-Szabó Tibor Törzstag

Csatlakozott: 2007.05.31. Csütörtök 13:34 Hozzászólások: 1706 Tartózkodási hely: Veszprém
|
Elküldve: 07. 8. 1. Szer. 0:35 Hozzászólás témája: Re: Saját néven fórumozni... |
|
|
| Bognár Attila írta: | | Csak érdeklődöm, hogy ezt a "Saját néven fórumozni..." törekvést akkor most részedről feladtad? |
Komolyan nem értem a kérdést. Én csak a saját nevemen fogok itt továbbra is fórumozni, mint gondolom, Bognár Attila is.
Csak úgy vélem, hogy nem nekem szántad ezt a kérdést.
Mert ha létszámot akarunk itt emelni, beléphetek én is Kunsztként vagy Tibuszként, és máris többen leszünk kettővel.
Azt talán láttad, hogy "Layka" megadott honlapja hova is mutat?
Hát akkor most mi legyen?
Mert a baj ott van, hogy sem ilyen, sem olyan néven nincsen IDEje velünk fórumozni, annyira leköti a saját, egyébként tényleg nagyszerű honlapjának a készítése, javítgatása.
És ugyanez a gond e-vitával is, aki már a Mohu-n is csak néha jelenik meg "tapsihapsikkal" meg ehhez hasonló jelentéktelenségekkel. Mert most inkább a blogolás a divat.
IDE meg IDE sem néznek!  _________________ A természetet úgy hódíthatjuk meg, ha először szolgálunk neki.
kunszi + dömi 
A hozzászólás legutóbb Dr. Kun-Szabó Tibor által 07. 8. 24. Pént. 16:42-kor lett szerkesztve, összesen 1 alkalommal. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

Csatlakozott: 2007.05.31. Csütörtök 13:34 Hozzászólások: 1706 Tartózkodási hely: Veszprém
|
Elküldve: 07. 8. 1. Szer. 13:49 Hozzászólás témája: Saját néven! |
|
|
Na szép, ezt az előzőt is először megírtam, aztán még körülnéztem, és akkor találtam meg Layka Második Hozzászólását!
Ahol éppen e-Vitát is emlegeti!!!
Nagyon elgondolkodtató az a szöveg, különösen ami a Mohu-fórumról írtakat illeti.
(Azt még azért nem értem, hogy ki száműzte őket onnan, mert az önkéntes távozást vagy hanyagolást én nem nevezném száműzetésnek.)
Az igazi megoldás végleges, ahogy én is tettem. Mert még akár FJI, MA vagy Henrik is újra megjelenhet azon a fórumon, ha bárki megkapja a belépési kódjukat vagy netán tudja azt, vagy esetleg éppen sokszor használta is. Bár ez már kicsit morbid lenne, de lám csak, a számítástechnika mennyi mindenre képes! Nemrég olvastam a wiw-en, hogy valaki meghívót kapott elhunyt barátjától... Brrr...
És azok a levelek, amelyek pl. évekig egy tárhelyen lapulnak, és egyszer csak aktiválódnak... Az én webmail-es postafiókom most már kb. 3 hete nem működik, nem mennek ki és nem jönnek be levelek. És egyszer csak több heti termés, esetleg 150-200 levél. A barátaim meg csendben káromkodnak, hogy miért nem válaszolok. Most ki is veszem a Profil-ból és a honlapomról is azt a címet!
Most ebéd, tehát mennem kell. Befejezésül annyit, hogy van egy felesleges, még 20 napig érvényes iwiw-es meghívóm. Ki kéri? Ki ad érte legkevesebbet? (Ami 0-val egyenlő?)
Ha IDE megadja a címét, megy a meghívó!  _________________ A természetet úgy hódíthatjuk meg, ha először szolgálunk neki.
kunszi + dömi  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: 07. 8. 1. Szer. 22:25 Hozzászólás témája: Re: Saját néven! |
|
|
| Dr. Kun-Szabó Tibor írta: | | akkor találtam meg Layka Második Hozzászólását! | Ami azóta már B.Lajos 4. hozzászólása lett...
(Mer röndnek köll lönni, különben bakfitty!)
- de ez mitsem von le az értékéből , sőt
(...és ha máskor bármi átnevezési ingerenciád támadna, akkor fordulj bizalommal egy PROFI-hoz - vagy szólhatsz akár nekem is ) _________________ :
Mentem már , mentem már , megérkeztem végre.    |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: 07. 8. 5. Vas. 12:19 Hozzászólás témája: Re: Saját néven! |
|
|
| Bognár Attila írta: | [Ami azóta már B.Lajos 4. hozzászólása lett...
(Mer röndnek köll lönni, különben bakfitty!) |
Mennyire szeretném már olvasni B.Lajos 5. hozzánkszólását!
Mert azt láttam egyszer, hogy olvasni járt itt.
Akkor ő fél magyar nemes, mert olvas, de nem ír?
Persze tudom én, hogy teleírja a saját honlapját. Ma arról olvastam, hogy kemény internetes megszorítások lesznek, olvassák és cenzúrázzák a fórumokat, blogokat, sőt bloggereket be is börtönöznek, ha szidják az állami vezetést, a kormányt vagy az elnököt stb.
Nem kell ám megijedni, mert ez egyelőre Kínában vagy Kazahsztánban a gyakorlat.
Kazahsztánban egyébként sem kellene cenzúra, mert egy havi szélessávú internet kb. 1 millió Ft-ba kerül.
Vajon ehhez mit szólna az a nyugdíjas, aki a havi 10ezer FT-os díj miatt már többször megígérte, hogy felhagy az inernetezéssel?  _________________ A természetet úgy hódíthatjuk meg, ha először szolgálunk neki.
kunszi + dömi  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: 07. 8. 13. Hétf. 4:22 Hozzászólás témája: bocs |
|
|
Régen jöttem IDE, mert mégsem volt beállítva az e-mailos "értesítés", és ennek híján azt hittem, hogy egyáltalán nincs is új beírás...
Köszönöm a figyelmeztetést! _________________ :
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: 07. 8. 13. Hétf. 11:47 Hozzászólás témája: Re: bocs |
|
|
| Bognár Attila írta: | Régen jöttem IDE, mert mégsem volt beállítva az e-mailos "értesítés", és ennek híján azt hittem, hogy egyáltalán nincs is új beírás...
Köszönöm a figyelmeztetést! |
Én nem is kérem az e-mailes értesítést, mert az vagy jön, vagy nem. Nem olyan, mint a masszőr, mert az, ha mondja, akkor jön.
Inkább a honlapra lépés és regisztrálás után rákattintok a jobb felső sarokban lévő három felirat közül arra a középsőre, hogy: "Üzeneteid megtekintése", mire fordított sorrendben előjönnek a hozzászólások az utolsó hozzászóló nevével, a bejegyzés dátumával stb.
Onnan meg tudom nyitni a legutolsó hozzászólásokat is. És a vissza gommbal vissza tudok térni a listámhoz
Így haladok visszafelé, mint a rák!
Melyet másoknak is csak ajánlani tudok...  _________________ A természetet úgy hódíthatjuk meg, ha először szolgálunk neki.
kunszi + dömi  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: 07. 8. 22. Szer. 0:17 Hozzászólás témája: Re: Természetesen... |
|
|
| Bognár Attila írta: | ... ha nem tetszik az , majd visszaállítod  |
Jó az ötlet!
Köszi _________________ A természetet úgy hódíthatjuk meg, ha először szolgálunk neki.
kunszi + dömi  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: 07. 8. 26. Vas. 4:20 Hozzászólás témája: Re: Saját néven fórumozni... |
|
|
Igazán IDEillő gondolatok:
„Minden nemes szándék megvalósítása elkerülhetetlenül akadályokba ütközik.
Mielőtt az akadályok leküzdéséhez látnánk, igen fontos még egyszer alaposan ellenőriznünk a célkitűzés és indíttatás helyességét. Őszintén, tisztességesen és minden részletet illetően indokoltan kell cselekednünk. Úgy, hogy az másoknak és önmagunknak is a legjobb legyen.
A cél kitűzése után szilárdan el kell határoznunk, hogy mindvégig következetesen törekszünk az elérésére.
Hogy ha végül a cél elérhetetlennek mutatkozik, akkor se tehessünk magunknak szemrehányást.”
(- a Dalai Láma) _________________ :
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: 07. 8. 26. Vas. 7:31 Hozzászólás témája: Hazafele: vasárnapi gondolatok |
|
|
"Egész úton hazafelé...", azaz: HAZA/2?
Ezt jelenti az IDE/2?
Kérdés: Mi a szabadság?
Általános nézet: A felismert szükségszerűség.
De az imént szebbet is hallottam:
A szabadság a jövő, a szabadság az, hogy jót cselekedjünk.
A minőség pedig: jót, jól és jókor!
Szép vasárnapot! _________________ A természetet úgy hódíthatjuk meg, ha először szolgálunk neki.
kunszi + dömi  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: 07. 8. 26. Vas. 18:30 Hozzászólás témája: Re: Hazafele: vasárnapi gondolatok |
|
|
| Dr. Kun-Szabó Tibor írta: | "Egész úton hazafelé...", azaz: HAZA/2?
Ezt jelenti az IDE/2? | Majdnem: felfele, lefele, IDEfele (v. IDE fel le )
De köszi, hogy szóvátetted, mert így tudtam tovább csiszolni...
(szerintem így még jobb is lett
| Dr. Kun-Szabó Tibor írta: |
Kérdés: Mi a szabadság?
Általános nézet: A felismert szükségszerűség.
De az imént szebbet is hallottam:
A szabadság a jövő, a szabadság az, hogy jót cselekedjünk.
A minőség pedig: jót, jól és jókor! |
Nekem ez "tetszik":
Szabadság nem az, amikor azt kell tenned, amit szabad, hanem az, ha: azt akarod tenni, amit kell.
((az első "kell" az inka "muszáj", a 2. "kell" meg inka "helyénvaló"))
A "jó" viszont többnyire relatív:
"Ami nekem jó, az talán neked nem való" (Dr. A. A.) _________________ :
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: 07. 8. 26. Vas. 22:56 Hozzászólás témája: Szabadság! |
|
|
| Bognár Attila írta: | Nekem ez "tetszik":
Szabadság nem az, amikor azt kell tenned, amit szabad, hanem az, ha: azt akarod tenni, amit kell. |
Kicsit átfogalmazom (tagadóból állítóba): A szabadság az, amikor nem azt kell tenned, amit akarsz, hanem ha azt akarod tenni, amit kell.
Úgy emlékszem, Bocskai István erdélyi fejedelemnek tulajdonított szállóige a következő:
„Nem mindig lehet megtenni mindent, amit kell, de mindig meg kell tenni mindent, amit lehet”.
És ez sem semmi, különösen azért, mert egy Bocskai mondta...  _________________ A természetet úgy hódíthatjuk meg, ha először szolgálunk neki.
kunszi + dömi  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: 08. 6. 6. Pént. 20:01 Hozzászólás témája: Kérés (Ask) |
|
|
Kérek mindenkit, hogy IDE csak a reális névvel regisztráljanak.
Ki fogom tiltani mindazokat, akik mindenféle képzelt névvel jelentkeznek be.
I will delete out all the people who has been registered with an imagined name.
Please keep out without a real name!  _________________ A természetet úgy hódíthatjuk meg, ha először szolgálunk neki.
kunszi + dömi 
A hozzászólás legutóbb Dr. Kun-Szabó Tibor által 08. 6. 9. Hétf. 12:36-kor lett szerkesztve, összesen 1 alkalommal. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: 08. 6. 6. Pént. 20:37 Hozzászólás témája: Let's see! |
|
|
Na, lássuk, kinek van több türelme?
IDE nem jöhet be akárki, csak NEVES személyiségek!  _________________ A természetet úgy hódíthatjuk meg, ha először szolgálunk neki.
kunszi + dömi  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: 08. 6. 7. Szomb. 11:18 Hozzászólás témája: Újabb kitörölt :) |
|
|
Megint jött egy USA-ből, akinek a mailcíme co.uk-ra végződött.
Azaz hazudott, mert az Anglia!
Neve meg, ha volt is, áruvédjegy!
Ezért kitöröltem...  _________________ A természetet úgy hódíthatjuk meg, ha először szolgálunk neki.
kunszi + dömi  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
(kilépett fórumozó) kilépett fórumozó
|
Elküldve: 08. 6. 7. Szomb. 15:52 Hozzászólás témája: Azt is.... |
|
|
Akkor már, azt is mondhatjuk :
......Hogy SPONGYÁT RÁ !!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: 08. 6. 9. Hétf. 12:39 Hozzászólás témája: Egyre csak jönnek |
|
|
Már kb. 30-an lennénk vírusgazdákkal együtt, ha nem figyelnénk, mi ketten, tulajdonos és moderátor!
Újból kérem a belépni szándékozókat, hogy csak a valós nevükkel jöjjenek!
I will delete all the people who has been registered with an imagined name.
Please keep out without a real name!  _________________ A természetet úgy hódíthatjuk meg, ha először szolgálunk neki.
kunszi + dömi  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
(kilépett fórumozó) kilépett fórumozó
|
Elküldve: 08. 6. 9. Hétf. 12:54 Hozzászólás témája: Felhívás: (nem keringőre) |
|
|
Mondhatnánk úgy is:
" AZ IGAZAT MONDD, NE CSAK A VALÓDIT..." !!
Továbbá:
Háziállatokat (bacikat és vírusokat is) kéretik otthon hagyni!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Szalai Sándorné Törzstag

|
Elküldve: 08. 6. 9. Hétf. 14:05 Hozzászólás témája: |
|
|
Pirulok, mert mikor az adatlapomra végre tibori segitséggel bejöttem én is, és vagy négyen voltam, előtte meg nem voltam sehogy.
Szerintem más is azért van sokan, mert több alkalommal megpróbált már jelentkezni, de nem jutott be.
Mikor meg bejutott, minden próbálkozása ott várta a kapuban.
Én is alig találtam, melyik vagyok, többé nem módositok magamon, mert nem tudom eldönteni melyik vagyok most a több énből.
ui: nincs tudathasadásom amúgy, csak
többen vagyok...a kapunál én.
Na erről elég ennyi..
HÁt kitartás moderátorok!!!
Ancsa _________________ kecskepásztor  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|