állásinterjú

Így veheted fel a versenyt a legjobb állásért

Még állásbőség idején is nagy a verseny a legjobb jelentkezőkért, és nem árt tisztában lenni, hogy manapság a cégek milyen szempontok alapján szelektálnak a jelentkezők között, illetve hogyan érjük el, hogy az állásinterjúra behívjanak. Összegyűjtöttünk pár hasznos tippet, amelyre álláskeresőként 2023-ban is szükség lehet.

forgószék

Hogyan válasszunk kényelmes irodai széket

Manapság közismert, hogy az ülőmunkát végző munkahelyeken nagyban növeli a hatékonyságot egy megfelelő irodaszék, és hosszú távon a betegség miatti hiányzás egy részére is hatással van. Ugyanakkor sok esetben ez nem filléres beruházás, de érdemes olyan befektetésként tekinteni rá, amely a termelékenység és az egészség terén térülhet meg.

Weboldal készítés kisokos: Mit keresnek a látogatók?

A weboldal készítés egy remek lehetőség arra, hogy új ügyfeleket szerezzünk. Ezenkívül naprakész információkkal tudunk szolgálni a látogatóknak a szolgáltatásokról, termékekről, esetleges akciókról és hírekről. Azonban nagyon oda kell figyelnünk arra, hogy minden lényeges dolgot – amely egy potenciális ügyfelet érdekelhet – feltüntessünk és könnyen megtalálhatóvá tegyünk.

grafológia

A grafológiai elemzés

Személyiségjegyeinket a grafológus szakember akkor is képes megállapítani, ha soha nem találkozott velünk. Hogyan? A kézírásunk segítségével. Néhány sornyi betűvetés és fény derül a párkapcsolati, munkaköri és magánéleti gondjainkra.