Ide Ide

kertem
Utazás

Jó tippek, ha bringával romkocsmáznál Budapesten

Budapest remek város, rengeteg látnivalóval. Érdemes kihasználni az ősz kellemesen meleg napjait egy kiadós sétával, bringázással.

A város fekvése miatt könnyedén bejárható, illetve a látnivalókat is könnyebb biciklivel elérni. Ha a tekerés közben kicsit megpihennének összegyűjtöttünk pár remek romkocsmát, amely könnyen megközelíthető, és a biciklitek is biztonságosan lezárható. ahol akár szomjat is olthatok.

A Városliget nemcsak a sétálók, de a bringások között is népszerű hely.

Itt van a liget szívében a Kertem, Azért szeretik, mert a hely kellemesen nyugodt, színes székek egy felnőtt játszótér hangulatát kelti. A tiszta levegőn mindig remek a hangulat, mintha nem is a zajos benzingőzös Belvárosban lennénk. Megpihenhetnek itt a családok mellett a kutyások is, őket is szívesen látják. A hely délelőtt 11-kor nyit, és ki itt ragad késő éjszakáig a színes fényfüzérek alatt, az a jó koncerteken biztos nem fog unatkozni.

Ellátó Kert

Az Ellátó Kert a Kazinczi utcában található, nagyon kedvelt mind a bringások és deszkás fiatalok körében, de a kutyával betérőket is várják. Mexikói konyha ínyencségeit kínálják a jóféle sörök, fröccsök mellé. Ezt a helyet akár hűvösebb, hideg napokon is bátran felkeresheted, mert tető alá húzódva kellemes romkocsma hangulatban múlathatod az időt, sőt Billiárd, csocsó és Darts tudásodat is kihasználhatod. Az Ellátó délután öttől nyit, és általában hajnali négyig szórakozhatsz.

Ha a kellemesen eltöltött nap után az éjszakai romkocsmákat is kívánnád bejárni, csatlakozhatsz a Free Pub Crawl Budapest csapata által szervezett túrához.