Ide Ide

Üzlet

Kell-e pályázatot írni a fiatalok vállalkozóvá válását elősegítő programhoz

A fiatalok vállalkozóvá válását elősegítő program az egyik olyan pályázati program ahová a pályázati programba való bejutásnak nincs pályázatírás szakasza.
A pályázatra 25 évnél fiatalabb vagy 25-30 év közötti felsőfokú végzettségű pályázók jelentkezhetnek, akik saját vállalkozásukat szeretnék elindítani vagy talpra állítani.

A pályázati programoktól eltérő konstrukcióban működő program sem első sem második szakaszában nem kell pályázatot írni, hanem a jelentkező, ha megfelel a pályázati kiírás kritériumainak és regisztrál a megfelelő pályázat lebonyolító szervezetnél, akkor először egy képzési programban fog részt venni, ahol a vállalkozás elindításához szükséges tudnivalókat, kompetenciákat sajátíthatja el. A képzést sikeres üzleti terv elkészítésével zárja.

Az első szakaszt sikeresen teljesítők közül a pályázati végrehajtó szervezetek válasszák ki a meghatározott pénzügyi keretek között a legéletképesebb üzleti terveket és a fiatal vállalkozókat. További pályázatos cikkekért látogasson honlapunkra. Az első szakaszt követően a kiválasztott jelentkezők 10% önrész megléte mellett jogosultak a 3 millió forintos támogatásra.

További hasznos linkek:

Sikeres pályázatok titka: körültekintően, körültekintően, körültekintően
Startup vállalkozásokat támogató új pályázatok a GINOP-ban
2016 első felében jelennek meg pályázatok a Balaton régióban
Uniós támogatások: Mézüzem technológiai korszerűsítése