Ide Ide

medencefedés medencebiztonság
Otthon

Medencebiztonság: Nyitott biztonsági háló

A nyitott biztonsági háló egyedülálló megoldás gyermekei biztonsága érdekében az Ön medencéjénél. Kialakítása és anyagának megválasztása biztosítja, hogy minden esetben hatékonyan hozzájáruljon a véletlen balesetek megelőzéséhez.

Fizikai akadályt képez a víz felett és ugyanakkor érintetlenül hagyja a víz és környezetének látványát. Tetszőleges formájú, méretű, kialakítású, anyagú és környezetű medencénél a használata megvalósítható. A megoldás garantálja, hogy Ön vagy bárki a családból egyedül tudja könnyedén fel illetve leszerelni 3-5 perc alatt és ugyanakkor nem lehetséges rosszul alkalmazni. Erről meggyőződhet az alábbi bemutató megtekintésével. Kialakítása és a felhasznált anyagok messzemenően támogatják hatékony használatát. A témáról bővebben itt találhat több információt: medencefedések diszkont áron profiktól.

Néhány nagyon fontos kérdés:

milyen erős ? mi történik ha a gyermeke ráesik vagy rámászik?
Az ASTM előírásainak megfelelően 210 kg biztonságos terhelés esetén is hatékony. Biztonsággal a víz felett tartja a gyermekét és nem gátolja a kimászást (csúszásmentes). A háló mérete olyan hogy nem okoz veszélyhelyzetet a gyermekeknél rámászás esetén. A szabályosan felrakott és megfeszített hálónál nem lehetséges az alábújás vagy gyermek általi levétel.

hogyan viszonyul a vegyszerekhez?

használható-e más eszköz is a hálóval együtt?
Egyetlen eleme sem lép kölcsönhatásba a használatos vegyszerekkel és a tulajdonságait nem változtatja. Minden más eszköz használható egyidejűleg a biztonsági takarással. Ellenáll az UV sugárzásnak és tulajdonságain túlmenően a színét is megőrzi. Minden évszakban használható, paramétereit nem rontják a szélsőséges időjárási viszonyok.

medencebiztonság medencefedés

milyen környezetben használható?

A rögzítési megoldások lehetőséget adnak minden medencénél való alkalmazásra legyen az kültéri vagy beltéri és a medence körüli rész legyen akár kő vagy kerámia vagy akár fa burkolatú.